Înainte / după: Transformarea exterioară a îmbătrânirii într-un cocon elegant și de design

Piscina este înconjurată de mulci de gresie a cărui culoare variază în funcție de vasele de carieră

În Acest Articol:

Atunci când achiziționați o nouă proprietate, decorarea nu corespunde întotdeauna gusturilor noastre. Culorile, stilul... Este esențial să se facă unele schimbări pentru a deține în totalitate sediul! Simțiți-vă ca acasă, asta voiau noii proprietari ai acestei case situate în Charentes-Maritime. Primii ocupanți au optat pentru soluții care nu erau potrivite pentru familie. Seven Garden, specialist în amenajare a teritoriului și amenajare a teritoriului, va gestiona renovarea completă a acestei terase îmbătrânite: renovarea terenurilor, revegetarea spațiilor vacante anterior, o nouă și mai modernă ambianță. Clădirea din față este vastă!

Regândirea spațiilor

înainte : Această reședință lângă litoral, construită cu puțin peste 10 ani în urmă, este organizată în jurul unui terasă imensă, aproape de o piscină în stil clasic. La origine relativ ascunsă, terenul de 900 m2 oferă avantajul unei bune protecții cu ochii exteriori și vânturile de coastă. Cu toate acestea, are o configurație destul de complexă de organizat: este, prin urmare, mai bine să o exploatați pentru a vă bucura de întregul spațiu. Decorul terasei, pe bază de lemn, are un stil destul de clasic și materiale purtate de vreme. Fostul ocupant a neglijat întreținerea solului și a plantelor, ceea ce oferă un aspect plictisitor întregului spațiu exterior. Noii proprietari aleg să încredințeze proiectul de renovare completă agenției Seven Garden Vendée, care gestionează atât partea de construcție, cât și munca peisagistică.

Înainte / după: Transformarea exterioară a îmbătrânirii într-un cocon elegant și de design: cocon

Înainte / după: Transformarea exterioară a îmbătrânirii într-un cocon elegant și de design: cocon

După un prim inventar al corpurilor de iluminat, specificațiile stabilesc fundamentele proiectului: este necesar să se regândească zonele construite pe terasă (zonă de luat masa / plancha / relaxare / plajă), dar și să se faciliteze accesul unei zone la altele prin imaginarea altor niveluri de sol. Familia dorește o atmosferă mai contemporană, cu un patch de legume, o zonă "gazon" și o grădină inspirată de peisaje mediteraneene. Ultima solicitare: podele. Acestea vor fi complet schimbate și trebuie să fie mai ușor de întreținut decât plăcile vechi acum înnegrite de umiditate.

Înainte / după: Transformarea exterioară a îmbătrânirii într-un cocon elegant și de design: care

Înainte / după: Transformarea exterioară a îmbătrânirii într-un cocon elegant și de design: care

după : Lucrarea este finalizată. Iordania, un designer în aer liber responsabil de proiect, a redesenat complet nivelele de la sol pentru a fluidiza circulația între patio, piscină și grădină. Impresionantul a reușit să creeze o terasă frumoasă în timp ce implementează materiale într-o cromatică naturală. Acesta din urmă este bicomponent, cu o faianță din ceramică din porțelan - în tonuri gri și perle gri - în jurul piscinei și șipci din lemn compozit pentru zona de luat masa. Calea de acces, scările și patch-urile de legume sunt delimitate acum de transomul de stejar solid. Spațiul plancha este înconjurat de un perete vopsit, pictat în roșu, mai ales elaborat, care echivă plantele XXL și mai multe accesorii cu tonuri de cireșe. Acestea sunt acum în armonie totală cu ramele de aluminiu și peretele.

Înainte / după: Transformarea exterioară a îmbătrânirii într-un cocon elegant și de design: care

Piscina este înconjurată de mulci de gresie, a cărui culoare variază în funcție de vasele de carieră: acestea formează o inimă naturală împotriva vânturilor care lovesc regulat în regiune. Deasupra este o frumoasa gradina de inspiratie mediteraneana, coIft-Design.commposé cactusi si ierburi de forme si culori. Diferitele plante și copaci recent integrați aduc prospețimea și autenticitatea care lipsesc în grădină. Pentru a întări aspectul contemporan al spațiului exterior, toate suprafețele masivilor au fost acoperite cu cuart natural alb, cu excepția plantarelor integrate, care sunt îmbogățite de pietricele mari, albe și negre. Mai multe informații pe sevengarden.fr

Înainte / după: Transformarea exterioară a îmbătrânirii într-un cocon elegant și de design: înainte

Înainte / după: Transformarea exterioară a îmbătrânirii într-un cocon elegant și de design: design

Înainte / după: Transformarea exterioară a îmbătrânirii într-un cocon elegant și de design: care

Video:

Distribuiți Prietenilor:
Înainte / după: Transformarea exterioară a îmbătrânirii într-un cocon elegant și de design
⇡ La Etaj