Înainte / după: Renovarea grafică a două camere de 25m2

Când lumina revine la noțiunea de cameră

În Acest Articol:

La Paris, arhitectul și designerul de interior, Géraldine Laferté, a reușit să facă metamorfoze pentru o cameră de două camere cu o cameră de 25 de metri pătrați, închiriată într-un apartament actual, practic și foarte grafic. Părăsirea lui? Pariați pe o paletă de culori nuanțată prin trecerea lucrărilor de lumină. După intervenția sa, plasați-l într-un design univers, care dă mandrie curbelor și liniilor curate. O renovare exemplară care nu a ieșit neobservată de redacție. O adevărată sursă de inspirație! zona: 25 m2 buget: 25.000 de euro

Aduceți lumină și volum în spații

Înainte / după: Renovarea grafică a două camere de 25m2: înainte

înainte de: Locul negru al acestui mic apartament: lipsa luminozității. Pentru a îndeplini specificațiile specifice ale proprietarilor și, astfel, a restabili coerența și luminozitatea acestui apartament dărăpănat, Géraldine Laferté nu a avut altă opțiune decât să întreprindă lucrări de demolare și reconstrucție.

Înainte / după: Renovarea grafică a două camere de 25m2: camere

după: Pentru a realiza acest lucru, arhitectul a tăiat compartimentul care separă camera de zi de dormitor și apoi a instalat un geam pentru atelier. Inspirat de studiourile vechi ale artiștilor, această pereche de sticlă, alcătuită din panouri negre, a făcut posibilă separarea inteligentă a spațiilor, permițând lumina și viziunea să treacă. O înclinație interesantă care aduce în acest apartament un apartament fără o identitate reală și care păstrează spiritul prietenos al acestor două camere deschise. Coloana vertebrală a proiectului, geamurile atelierului sunt, de asemenea, scăzute în baie, care este acum îmbrăcată cu un duș cu cabină de duș separată de o pereche de paravane care reflectă baldachinul camerei de zi. Și, pentru a optimiza spațiul, Géraldine Laferté a atras o "bandă de susținere" ridicată, care ascunde o toaletă, un dressing și o baie frumoasă în stil retro. Toate închise de uși glisante și sconces pentru a optimiza spațiul. În mod similar, pentru a curăța spațiul și pentru a crea o circulație mai fluidă în camera de zi, coșul a fost înlăturat. Locul este dat astăzi unui aspect ușor, compus din bucăți și mobilier contemporan mobil.

Un decor nuanțat

Înainte / după: Renovarea grafică a două camere de 25m2: camere

înainte de: Dificil de realizat potențialul real al acestui apartament decolorat, deoarece decorarea a ieșit din modă. Nuanțele de burgundă ale covorului, credenza în baie și mobilierul nepotrivit dau camerelor un aspect de modă veche, care la început pare mai îngust decât sunt.

Înainte / după: Renovarea grafică a două camere de 25m2: 25m2

după: Dificil să recunoască apartamentul original odată ce lucrarea este terminată! Apartamentul are acum un stil trendy în două tonuri. Mobilierul, culorile, materialele coordonează și vibrează decorarea care adoptă un gradient de tonuri variind de la negru la gri deschis prin alb. Mese laterale cu picioare busola, masa de mese cu linii curata, modele grafice si culori de zmeura sporesc sobrietatea sufrageriei. Baia este împodobită cu mozaic gri și negru, menținând astfel o anumită armonie între spații. Arhitectul Géraldine Laferté

Video:

Distribuiți Prietenilor:
Înainte / după: Renovarea grafică a două camere de 25m2
⇡ La Etaj