Înainte / după: Creați o impresie de spațiu într-un studio de 19 m2

Un studio care crede că e mare!

În Acest Articol:

Câștigați spațiu în apartamentul său în timp ce vă îngrijeați de decorarea sa, proprietarul acestui mic studio de 19 m² situat în arondismentul XI al Parisului a visat. El a cerut arhitectului Charlotte Soissons-Lenormand și decoratorului de interior Valérie Laporte-Volatier să-și imagineze un spațiu de viață funcțional, confortabil și aerisit. Rezultatul: un spațiu mic care nu are nimic de invidiat în apartamentele mari. zona:19 m² buget: Lucrări: 40 000 de euro HT - Misiune: 15% HT din volumul de lucru - Mobilier și decorațiuni: 3 500 de euro

Faceți o curățare curată a trecutului

Înainte / după: Creați o impresie de spațiu într-un studio de 19 m2: înainte

înainte de: La sosirea noului proprietar, apartamentul este într-o stare deplorabilă. Între un schelet de clădire dărăpănată, camerele întunecate au fost împărțite în întregime, un obiect de pictură și perete obosit, o țiglă de altă vârstă și articulații înnegrite de timp... o refresh și o reconfigurare a spațiului sunt esențiale !

Să fie lumină!

Înainte / după: Creați o impresie de spațiu într-un studio de 19 m2: după

după: Pentru a crește volumul, a da o nouă perspectivă apartamentului și a crește luminozitatea, echipa decide să descompună spațiul. O idee inteligentă care a ajutat la crearea unui spațiu de locuit mare și la refacerea celor trei ferestre frumoase, situate anterior în bucătărie, cameră de zi și dormitor. Acum, reconfigurate, apartamentul constă dintr-un living mare cu bucătărie integrată și o baie cu un volum mai confortabil. Pentru a răspunde la problema luminozității, echipa a creat, de asemenea, o fereastră interioară în mica baie de 3 m². Acum, lumina circulă și permite proprietarului să se bucure de lumina naturală din fiecare cameră. În mod special adecvat pentru spații mici, a fost instalat și un tavan fals cu spații încastrate. În cele din urmă, un dimmer face posibilă modificarea luminii în funcție de atmosfera dorită.

Mobilier adaptat

Înainte / după: Creați o impresie de spațiu într-un studio de 19 m2: studio

după: Pentru a câștiga metri pătrați de valoare în apartament și pentru a optimiza spațiul, agenția a optat pentru o bucătărie integrate, foarte funcționale și imaginate personalizate dulapuri pentru a stoca produse de uz casnic și pantofi. Pe partea decorativă, echipa a preferat mobila încastrată, modulară și / sau multifuncțională. Acest lucru este evidențiat de canapeaua convertibilă, suportul televizorului pe roți sau mesele de cuibar instalate în camera de zi. În cele din urmă, materialele alese pentru caracterul lor strălucitor sau transparent dau o nouă profunzime camerei și astfel sporesc senzația de spațiu în camera de zi.

Înainte / după: Creați o impresie de spațiu într-un studio de 19 m2: după

Charlotte Soissons-Lenormand & Valérie Laporte-Volatier, Pereții au urechi

Video:

Distribuiți Prietenilor:
Înainte / după: Creați o impresie de spațiu într-un studio de 19 m2
⇡ La Etaj